PET FRIENDLY prodavci roga za svecu


PET FRIENDLY prodavci roga za svecu

by Jelena Tinska on Thursday, 03 November 2011 at 08:15

  PET FRIENDLY prodavci roga za svecu

http://www.petfriendlyvojvodina.com/

 • U rešavanje problema do sad su se uključili:

  *SEKRETARIJAT ZA URBANIZAM, GRADITELJSTVO I ZAŠTITU ŽIVOTNE SREDINE
  *PASTEROV ZAVOD
  *VETERINARSKA STANICA NOVI SAD
  *POLJOPRIVREDNI FAKULTET-KATEDRA ZA VETERINU
  *SREDNJA POLJOPRIVREDNA ŠKOLA U FUTOGU
  *UDRUŽENJE ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA I ŽIVOTNE SREDINE VOJVODINA
  *NOVOSADSKI HUMANITARNI CENTAR
  *EKO-FORUM
  Program podržava Predsednik Vlade AP Vojvodine Dr Bojan Pajtić, kao i gradonačelnik Novog Sada, Igor Pavličić.

 • PETFRIENDLIJEVCI
  Društvo za zaštitu životinja „KANIS“ Sremska Mitrovica

  Društvo za zaštitu životinja i zaštitu životne sredine Vojvodina

  Udruženje za zaštitu prava životinja „BAK“, Nadalj

 

Ovi bedni lazovkoji sebe nazivaju PET FRIENDLY TIM i koji su zapravo ubice preobucene u odela ljubitelja zivotinja bave se CNR strategijom koja je zabranjena Zakonom o dobrobiti zivotinja.

Djubretari/nestrucnjaci/ hvataju pse u svoj smrdljivi kombi i preplasene ih vode u veterinarsku stanicu na Futoskom putu, odakle ih prebacuju u sunternicu na deponiji da se kao oporave, gde obavezno dobiju ili

stenecak ili parvo virus, a onda ih vracaju na ulice.

Danas sam na izlasku iz banke videla malenu zenkicu kako drhti i u jadnom stanju.Naravno odmah sam je uzela u naricje i odvezla kod mojih veterinara.Imala je cip na Pet Friendly i zove se Kora.Sterilisana je 6 oktobra.Krajnici su joj bili ogromni kasljala je imala bronhitis i bolan stomacic.Na jedno oko ne vidi uopste a drugo joj je upaljeno.Cak ima i malu kilu na oziljku od sterilizacije.

Odmah su joj stavili front line i dali joj depo antibiotika i kapi za oci.Pozajmili su mi transporter i ja sam otisla direktno u veterunarsku stanicu na Futoskom putu.

Nisu htelu da je prime ni do sutra.Rekli su da je vodim na deponiju u njihovo smrdljivo ptihvatiliste.Ja sam je povela sa sobom..Sad je smestena u toplu kucicu i ogradjena je od drugih kuca da vidimo kako ce biti sutra.Pila je mnogo vode…iznurena je jako..i spava.Brine, sto joj je stomacic naduven.

Ako sve bude u redu, fotigrafisacu je i pokusacemo da je udomimo.

Toliko o drustvu Vojvodina i Pet Friendly prodavcima roga za svecu 

U KZ RS  stoji u  cl 276.

Da treba da podnesemo  krivicnu prijavu,  jer u operacionom protokolu stoji ime operatera  koji je odgovoran za ovu operaciju  i postop tok. i duzan je da plati  terapiju koja je  sada potrebna zbog  njegovog nesavesnog  lecenja. Sto cemo i uraditi cim ospratimo stanje i ishod lecenja malene kuce KORE.

Dr Beslic

EPAR-OIPA SRBIJA/Alijansa za zastitu prirode,prava zivotinja i prava ljudi

24000 Subotica,Matka Vukovica,9

Zastupnik:Prim.mr.sci.dr.med. Slavica Mazak Beslic

SA SAJTA PET FRIENDLY:

CNR Program po objasnjenju ovog Pet Friendly sramnog programa :

 

Šta je CNR program?

CNR strategija, ili „uhvati-steriliši-pusti“ je program kontrole populacije napuštenih životinja koji je preporučen od strane Svetske zdravstvene organizacije. Pokazao se kao izuzetno uspešan u evropskim zemljama poput Grčke, Bugarske, Turske… CNR program je humani način hvatanja, sterilisanja, vakcinisanja i pregleda naravi i potom vraćanja životinja na njima poznatu teritoriju.

ZAŠTO VRATITI PSA NA ULICU?

Vakcinisan i sterilisan pas, vraća se na teritoriju koju poznaje. Ukoliko je deo čopora, a u tom su čoporu i ostali psi prošli ovaj program, oni čuvaju teritoriju od novih pasa i tako se populacija stabilizuje, dok vremenom, biološki, ne počne da se smanjuje usled starosti.

STA KAZE ZAKON?

CNR  je OPASAN I STETAN za zivotinje i za gradjane, koristan za  zivotinjsku mafiju.

Osim sto je  u Srbiji  nezakonit , POVECAVA BROJ  PASA I MACAKA NA ULICAMA, jer ohrabruje  vlasnike da izbacuju svoje kucne ljubimce  bez grize savesti da ce biti ubijeni od strane sinterske sluzbe .

Tako  sad imamo 2 kategorije izbacenih  ciji broj raste  geometrijskom progresijom :

1. izbaceni od strane neodgovornih vlasnika

2. izbaceni od strane gradskih zoohigijenskih sluzbi

Veterinarske inspekcije  ne rade svoj posao , ne obavljaju  zakonsku duznost i zato  nastaje  haos  za koji je  odgovorno Ministarstvo poljoprivrede .

U oba slucaja izbacivanje  je nezakonito, zabranjeno je clanom 7. Zakona o dobrobiti zivotinja

Na kraju ce  izmeniti zakon i  zakonom dozvoliti ubijanje  –  ali NECE  MOCI ,  ako mi budemo dovoljno glasni S OBZIROM DA  ce  SVOJIM NEZAKONITIM ODLUKAMA  i  nezakonitim postupanjima dovesti do porasta broja   napustenih  ZBOG korumpiranih POJEDINACA U VLASTI.

U  OSTRVSKIM ZEMLJAMA GDE JE DOZVOLJENA CNR STRATEGIJA  SVAKO STANISTE U KOJE SE PSI VRACAJU IMA SVOJE ODREDJENE STARATELJE KOJI SE O STERILISANOM PSU BRINU.KOD NAS SU NA TO ZABORAVILI. A ZABORAVILI SU I DA NEMA VISE PANONSKOG MORA, TE TAKO VOJVODINA NIJE OSTRVSKA ZEMLJA.

U saopstenju Gordane Pusic i ostalih neznalica, kaze se, da ce se oni psi koji nisu opasni, prepoznavati po ogrlicama…da ne poverujes…dakle kad ih sterilisu verovatno ce im povaditi i zube..i kuvace im..corbu koja je pasirana..pa tako nece biti ni opasni ni gladni..

Ovo je nova tezga za kriminal…pranje para preko cipovanja lutalica..koje ce neodgovorni vlasnici i dalje pustati na ulice..NIKAD KRAJA LOPOVLUCIMA

Dakle:

Locatio

sinteraj na djubristu grada

Kakve ogrilce i kada ce ih dobiti neodgovorni vlasnici i nepostupajuci inspektori koji `ujedaju` ostale poreske obveznike i koji beskrajnom reprodukcijom novih, novih,novih pasa i macaka omogucuju : beskonacan ,nepresusan savrsen biznis : uhvati-sterilisi pusti ko zna kako, koliko i ko zna gde, i naravno :kakve ce ogrlice i kada dobiti gradjani kako bi ih psi prepoznali kao miroljubive, da ih nece potrovati,poklati zgaziti automobilom,upucati , odseci noge,glavu .

U Srbiji u skolama izgleda ne predaju matematiku , jer na ovaj nacin svako ko zna barem sabirati je jasno da ce na ovaj nacin na ulicama biti hiljade i hiljade pasa .

U Srbiji u skolama izgleda ne predaju ni etiku, jer ce pse i macke po perfidnom planu ubijati prodajuci `muda za bubrege` (to kupuju samo gluperde) :nazivajuci ilegalno izgradjen kucerak na deponiji,sa desetak malih kaveza: PRIHVATILISTEM i nazivajuci CNR : `evropskom ` metodom kontrole piramide reprodukcije i zbrinjavanjem.

U skolama u Srbiji izgleda ne predaju ni logiku .

Roditelji ne stignu nadoknaditi sto skole propuste .

Generacije bez matematike, etike i logike su odlicno `trziste`za plasman robe sa oznakom FRAUD.

A zakoni ? – naravno to treba za pokazivanje Evropskoj Uniji : evo , gospodo iz EU ,pogledajte:mi imamo dobre zakone ( ali zivimo po nalozima nezakonitih podzakonskih akata ).

Beograd daje primer : perfidne varke i carolije na veliko.

Paralelne lazi i `sjajan vet biznis` cvetaju na zadovoljstvo shintersko-veterinarske mafije .

Niko da ODRADI sustinu koju nalaze zakon,( vodeci racuna da je ubijanje pod bilo kakvim nazivom i izgovorom , u Srbiju ZABRANJENO kao metoda smanjenja i kontrole brojnosti populacije napustenih pasa i macaka ,i da je izbacivanje na javne povrsine ZABRANJENO i onda kada ga rade fizicka lica i onda kada ga rade pravna lica) :

1. PREKID DOTOKA NOVIH JEDINKI mikrocipovanje svih vlasnickih pasa i macaka i inspekcijski nadzor odgovornog/neodgovornog vlasnistva sa zakonom propisanim kaznjavanjem neodgovornih VLASNIKA zbog nekontrolisane reprodukcije i krsenja dobrobiti zivotinja – cime ti vlasnici i inspektori ugrozavaju bezbednost gradjana , rasipaju javni novac,odrzavaju na sceni masovna ubijanja pasa i macaka pod raznim izgovorima i nazivima .

2. zbrinjavanje u azile svih trenutno na ulicama zatecenih napustenih, i to do njihovog reudomljenja i/ili prirodne smrti pojedinih koji nece uspeti biti reudomljeni.Reudomljavanjem i prirodnom smrcu, smanjivati broj pasa/macaka u azilima, sa sporadicnim dolaskom novih – npr.ciji vlasnik umre ili ne zeli pored sebe tog psa -ali po zakonu mora placati alimentaciju azilu za tog psa do reudomljenja tog psa .Ovo sve vec stoji u zakonu, samo nema ko da ga primeni, zbog matematike, etike , logike i `biznisa.

Jelena Tinska za

EPAR-OIPA SRBIJA/Alijansa za zastitu prirode,prava zivotinja i prava ljudi

24000 Subotica,Matka Vukovica,9

deponija i kuca strave bez gradjevinske dozvole u kojoj hara parvo virus i stenecak..i u kojoj se peru pare na prodavanje magle gradjanima

diplomirani reditelj Jelena Balasevic savetnica Bojana Pajtica za pitanja zivotinja, predstavnica CNR strategije koja je zabranjena Zakonom

„dogovor kucu gradi“ zaposli ti nasu malu, nema veze sto pojma nema..ucice u hodu.\

Grad je nas mi smo Gradovi

veterinarska stanica na Futoskom putu.Vazno je da ih sterilisu..a sra ce posle biti sa njima nema veze.

Krsioci Zakona-Pet Friendly tim.

u sopstvenom izmetu na metalnom podu.“Ajde kuco sada na metalno dno puno Parvo virusa..otisle su tete…posto su se islikale kao dobrotvorke.“

~ od Jelena Tinska na 3 novembra, 2011.

 
%d bloggers like this: