Ooooooo…pa nemojte nas zajebavati i sa nama se sprdati!!!


http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Sa-24-godine-raspolaze-sa-10-5-milijardi.html

OOOOO..PA NEMOJTE NAS ZAJEBAVATI…i sa nama se sprdati.

Sa 24 godine raspolaže sa 10,5 milijardi

 

malenkovic_4Aktuelni vršilac dužnosti direktora Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine Nebojša Malenković trebalo bi da ostane na toj funkciji, saznaje Radio 021.

Rukovodeću funkciju u ovom Fondu, koja je jedna od pokrajinskih institucija kroz koju prolazi najviše novca, pokrajinski premijer Bojan Pajtić nedavno je poverio dvadesetčetvorogodišnjem Malenkoviću. Iz Vlade Vojvodine nam nisu rekli na osnovu čega je on izabran za direktora, odnosno koje kvalifikacije ima za tu poziciju. Takođe, za izbor Malenkovića uslov nije bilo ni višegodišnje iskustvo na rukovodećoj funkciji koje se po pravilu, a najčešće minimalno za period od pet godina, traži za mesto direktora.

Primedba da stručnost i iskustvo nisu na strani novog direktora pokrajinskog Fonda, čiji budžet u ovoj godini dostiže skoro 10,5 milijardi dinara, za predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića nije osnovana. „Kada bismo imali mnogo više mladih na odgovornim mestima, sigurno bi nam bilo mnogo bolje nego što nam je danas“, izjavio je Patjić za Radio 021.

Ipak, potvrda Malenkovićevog izbora za direktora zavisiće od toga kako će se na toj funkciji pokazati, kaže Pajtić. „Kada biramo ljude na odgovorne pozicije, želimo da im damo jednu vrstu probnog roka, tokom kojeg ćemo videti na koji način će obavljati posao. Ukoliko odgovaraju onim standardima koji su postavljeni pred njih, kasnije se biraju na neodređeno. Dakle, v.d. status jeste neka vrsta probnog rada“, objašnjava Pajtić.

Nebojša Malenković dužnost direktora preuzeo je u julu, a prethodno je već bio zaposlen u Fondu. Vlada Vojvodine, koja je osnivač Fonda za kapitalna ulaganja, prethodno je zbog prelaska na funkciju konzula u Trstu, te dužnosti razrešila Momčila Milovića. (D.S.)

UZGRED GOSIN KONZUL ZNA VEC DVA STRANA JEZIKA.CRNOGORSKI FLUENTLY  I SRPSKI MALO LOSIJE.SADA USAVRSAVA, USKORO AKTUELNO VOJVODJANSKI

 

 

~ od Jelena Tinska na 2 oktobra, 2011.

 
%d bloggers like this: